4 personer

Sojagravad grillad lax

Ingredienser

500g laxfilé
2 msk salt
2 msk farinsocker
3 msk Mrs Chengs japansk soja
2 msk sesamfrön

Så här gör du

Blanda samman allt till gravningen. Dela laxen i mindre bitar och lägg dem i en plastpåse. Slå i gravningen och låt det marinera i 2 timmar i kylen. Grilla laxen på medelvarm grill tills den fått fin yta och är genomvarm.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.
Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.