4 personer
15 minuter

Snabbaste currygrytan med nudlar och grönsaker

God mat behöver inte ta en massa tid. Här gör vi en snabb currygryta med Mrs Cheng´s nudlar, valfri grytbas, wokade grönsaker och kyckling eller ett veganskt alternativ. Snabbt, gott och enkelt!

Ingredienser

4 portioner Mrs Cheng´s nudlar, Veggie
1-2 burkar Mrs Cheng´s Grytbas, välj din favorit
300 g wokgrönsaker, t ex broccoli, salladslök, morot och lök
200 g kyckling eller veganskt alternativ
2 msk olja

Så här gör du

  1. Tillaga nudlarna enligt förpackningens instruktioner och låt dem rinna av.
  2. Strimla och stek, i en rymlig gryta, kyckling eller veganskt alternativ tills det fått fin färg och är genomstekt.
  3. Lägg sedan i grönsakerna och fräs någon minut till.
  4. Slå i grytbasen, låt det koka upp och tillsätt nudlarna.
  5. Låt allt bli varmt och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.