3 personer
30 minuter

Satay

Ingredienser

300g fläskfilé eller kotlettrad
4 st salladslökar
10 st sockerärtor
1 msk matolja
1 burk Mrs Cheng's Satay Curry Grytbas
Jasminris

Så här gör du

Skär köttet, löken och sockerärtorna i bitar. Bryn kött och salladslök i olja några minuter, slå i grytbasen och låt det koka sakta 20 minuter. Rör i sockerärtorna och låt det koka sakta ytterligare 1 minut. Servera curryn tillsammans med ris.

Tips – skiva färsk kokos tunt och toppa curryn med.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.