3 personer
20 minuter

Röd curry

Ingredienser

300g kalkonfilé
1 msk matolja
1 liten röd paprika
1 liten gul paprika
1 burk Mrs Cheng's Röd Curry Grytbas
Strimlade sockerärtor
Jasminris

Så här gör du

Skär kalkonen i bitar, tärna paprikan grovt. Bryn kalkonen några minuter, lägg i paprikan och bryn ytterligare någon minut. Slå i grytbasen och låt det koka sakta 20 minuter tills kalkonen är genomstekt. Servera grytan tillsammans med ris och strö över finstrimlade sockerärtor.Tips–dekorera med thaibasilika, det är både fint och förhöjer smaken.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.