6 personer

Revben med sojaglaze

Ingredienser

2 kg tunna revben, hemstekta eller färdigköpta (souce vide)
1 dl Mrs Cheng's Japansk soja
1 msk riven färsk ingefära
1 msk riven vitlök
2 msk farinsocker
1 msk potatismjöl
Pressad lime

Så här gör du

  • Blanda soja, ingefära, vitlök och farin i en kastrull och låt det koka upp.
  • Rör ut potatismjölet i 1 msk kallt vatten, rör i redningen och låt det koka upp.
  • Smaka av med lime och låt glazen svalna.
  • Pensla revbenen med tunna lager glaze och servera dem varma och nystekta.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.