Ett annorlunda och kul sätt att äta hamburgare på – gör egna ”nudelbröd” och servera hamburgaren med Katsusås, ägg och grönsaker.
Skriv ut
Skicka
Dela
Ingredienser
2 frp Mrs Cheng´s snabbnudlar, valfri sort
2 st ägg
4 st hamburgare
4 st ägg
Salladsgrönsaker
Mrs Cheng´s Katsusås se länk i instruktioner
Så här gör du
Blötlägg nudlarna i kokande vatten tills de är mjuka. Låt de sedan rinna av.
Blanda ägg med smaksättarna från nudelpåsen.
Vispa samman och häll det över nudlarna och blanda.
Stek runda ”plättar” av nudlarna, använd gärna utstickare eller rund kakform.
Montera fina burgare med ”nudelbröd”, Katsusås, burgare och stekt ägg.
Liknande recept
Sedan
1960
Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.