4 personer

Potatisvåfflor med asiatisk kålsallad

Goda krispiga påfflor, som du tillagar i våffeljärnet, serverade med en krämig kålsallad med smak av soja, ingefära och sesamolja.

Ingredienser

800 g kokt medelstor potatis med skal
Kålsallad:
4 msk majonnäs
1 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
1 msk riven ingefära
1 msk pressad lime
1-3 krm sesamolja
2 msk sesamfrön
400 g strimlad salladskål

Så här gör du

  1. Blanda samman alla ingredienser till salladen, smaka av med salt och peppar.
  2. Hetta upp våffeljärnet på högsta värme, smörj med fett och lägg på potatisen, en åt gången.
  3. Tryck hårt och grädda potatisen tills den blivit krispig och fin.
  4. Servera dem nygräddade tillsammans med salladen.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.