4 personer

Mrs Chengs Wokade grönsaker

Ingredienser

200g champinjoner
200g pac choi
200g salladskål
4 st salladslök
2 st morötter
100g groddar
1 st röd paprika
100g minimajs
Woksås:
3 msk olja
4 msk Mrs Cheng Kinesisk Soja
1 msk finhackad vitlök
1 msk finriven ingefära
4 msk sweet chilisås
4 msk vatten
Till servering:
4 portioner nykokt ris

Så här gör du

Skölj, ansa och skär grönsakerna i fina bitar. Stek vitlök och ingefära i 1 msk olja, slå i soja, vatten och sweet chilisås. Låt det koka upp och ställ sedan såsen åt sidan. Hetta upp en wok eller en stor stekpanna och woka grönsakerna i resterande olja. Stek på hög värme någon minut och tillsätt sedan såsen och rör runt så att allt blir smaksatt. Servera woken tillsammansmed nykokt ris.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.