4 personer

Mrs Cheng’s Satayköttbullar

Ingredienser

500 g kycklingfärs
0,5 dl kokosmjölk
0,5 dl ströbröd
2 msk Mrs Cheng's Japansk soja
1 burk Mrs Cheng's Satay Curry Grytbas
2 msk olja

Så här gör du

  • Blanda kokosmjölk, 0,5 dl sataysås (utan grönsaksbitar), soja och ströbröd.
  • Blanda i kycklingfärsen och rör till en slät smet. Låt den vila 30 minuter i kylen.
  • Rulla små fina köttbullar, stek dem i olja och slå i resterande sataysås.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.