4 personer

Mrs Chengs Okonomiyaki

Ingredienser

3 ägg
3 dl vetemjöl
2,25 dl mjölk 3%
250g vitkål, finstrimlad
2 st salladslökar, skivad
2 msk inlagd ingefära, strimlad
100 g bacon, tärnat
Olja till stekning

Så här gör du

Vispa samman ägg, mjöl och mjölk till en jämn smet. Rör i vitkål, salladslök, ingefära och bacon. Hetta upp olja i en nonstick stekpanna, stek hälften av smeten ca 5 minuter på medelhög värme, vänd och stek ytterligare 5 minuter. Upprepa med resten av smeten.

Servera pannkakan tillsammans med majonnäs och Okonomiyakisås.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.