4 personer

Mrs Cheng´s krämiga sill

Ingredienser

420 g inläggningssill, avrunnen
2 st salladslökar, tunt skivade
1 msk färsk ingefära, riven
1 tsk limejuice
1 dl gräddfil
1 msk äpple, tärnat gärna syrligt
1 dl majonnäs
1,5 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
Sesamfrön, gärna svarta
Till garnering:
Strimlade noriark

Så här gör du

  • Skär sillen i 1 cm bitar.
  • Blanda salladslök, gräddfil, ingefära, lime, äpple, majonnäs, soja och sesamfrön.
  • Vänd ner sillen.
  • Toppa med noristrimlor.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.