4 personer

Mrs Chengs bästa burgare

Ingredienser

500g grovmald högrevsfärs
2 msk Mrs Chengs Kinesisk Soja
1 msk riven vitlök
1 msk riven ingefära
Bröd och salladsgrönsaker
Till slaw:
ca. 250g finstrimlad kål
1,5 dl majonnäs
1-2 msk Mrs Chengs Kinesisk Soja

Så här gör du

Blanda alla ingredienser till cole slaw och låt det vila ca. 1 timme i kylen. Smaka sedan av med soja, salt och svartpeppar. Blanda färsen försiktigt med soja, vitlök och ingefära, smaka av med salt och svartpeppar. Forma fyra fina burgare och grilla dem på medelvarm grill till önskad stekningsgrad. Rosta bröden, lägg på grönsaker, cole slaw och burgare och servera dem direkt.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.