4 personer

Mrs Cheng’s Asiatiska Pinsa

Varför inte testa Pinsa till helgen – med en asiatisk touch! Vi serverar den bianco med crème fraiche och ost, toppad med lax doppad i soja, picklad rödlök, ruccula och sesamfrön.

Ingredienser

4 st pinsa (eller pizzabottnar)
4 dl crème fraiche
200 g riven ost
200 g färsk lax, t ex Salma eller Fröja
100 g picklad rödlök
2 msk sesamfrön
50 g ruccola och spenat
2 msk Mrs Cheng’s Japansk Soja
1 tsk riven ingefära
Wasabimajonnäs:
1 dl majonnäs
1 tsk pressad lime
1 tsk MrsC Japansk soja
Wasabi efter tyckte och smak

Så här gör du

  1. Bred crème fraiche på bottnarna och strö över riven ost. Baka dem på pizzasten i grill eller het ugn.
  2. Vispa samman soja och ingefära. Skiva laxen tunt och doppa dem i sojan, lägg sedan åt sidan.
  3. Toppa den heta pizzan med sallad, lök och lax, strö över sesam och ringla över majonnäsen.

Wasabimajonnäsen

  1. Vispa samman alla ingredienserna, smaka av med wasabi och soja.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.