4 personer

Kyckling i grön curry

Ingredienser

300 g strimlad kyckling
1 msk matolja
2 st schalottenlök
2 st salladslökar
1 burk Mrs Cheng´s Grön Curry Grytbas
4 portioner kokt jasminris

Så här gör du

  • Skala och strimla löken och skär salladslöken i bitar.
  • Bryn grönsakerna i olja några minuter, slå i grytbasen och låt det koka upp.
  • Tillsätt kycklingen och låt det sjuda i 10-12 minuter tills kycklingen är genomstekt.
  • Servera curryn tillsammans med ris.

Tips! Skiva chili och salladslök tunt, lägg dem en stund i isvatten så de blir krispiga. Strö dessa över riset.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.