4 personer

Krispig ostronskivling till Bao buns

Ingredienser

400 gr ostronskivling
1 st gul lök
2 st vitlöksklyftor, skivad
2 msk rapsolja
4 msk Mrs Cheng's Japansk soja
1 dl vatten
1 msk risvinäger
1 msk farinsocker
1 pkt frusna bao buns

Så här gör du

Strimla löken i tunna båtar, skiva vitlöken tunt och riv svampen i tunna strimlor. Hetta upp olja och stek lök, vitlök och svamp i några minuter tills löken är mjuk. Tillsätt soja, vatten, vinäger och farin. Fortsätt steka tills vätskan kokt bort och svampen blivit krispig. Servera svampen tillsammans med bao buns, värmda enligt instruktion på förpackningen.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.