Smakförhöjare

Ingredienser

Fisksås
Socker
Pressad limejuice

Så här gör du

Det som utmärker bra thailändsk mat är att smakerna är i balans. Smaka av med salt, socker, syra och hetta.

Slå 2 msk fisksås, socker och pressad lime i en kastrull och låt det koka upp. Låt det kallna och slå det på en flaska. Använd denna som smakförhöjare i Dina thailändska grytor.

För att få extra smak på dina wokar och grytor så starta dem med en wok-starter. Börja med att fräsa hackad schalottenlök, vitlök och ingefära i några minuter. Fortsätt sedan med ditt recept som Du brukar.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.