3 personer
10 minuter

Grön curry

Ingredienser

300g tärnad lax
1 msk matolja
1 st schalottenlök
2 st salladslökar
1 liten morot
1 burk Mrs Cheng's Grön Curry Grytbas
Jasminris

Så här gör du

Skala och strimla löken, skär salladslöken i bitar och skiva moroten. Bryn grönsakerna i olja några minuter, slå i grytbasen och låt det koka sakta 10 minuter. Rör i laxen och låt det koka upp. När laxen är genomvarm så servera direkt. Servera curryn tillsammans med ris.

Tips – Skiva chili och salladslök tunt, lägg dem några timmar i isvatten så de blir krispiga. Strö dessa övar riset.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.