4 personer

Fiskcurry på grillen

Ingredienser

Ca 600 g torsk loin
1 burk Mrs Cheng´s Grön Curry Grytbas
2 dl kokosgrädde
Grönsaker t ex broccoli, salladslök, röd paprika, i små bitar
Kokt kall potatis, skivad
1 msk smör
Aluminiumfolie
Till servering:
Sallad och bröd

Så här gör du

  • Skär torsken i bitar.
  • Blanda grytbasen med kokosgrädden.
  • Riv av 8 folieark och lägg dem dubbla, smörj med smör.
  • Lägg potatis, grönsaker och fisk i paketen. Vik upp kanterna och slå i grytbasen.
  • Vik ihop paketen och ställ dem på grillen och låt paketen bli varma och koka tills grönsakerna är färdiga och fisken genomvarm.
  • Servera tillsammans med sallad och bröd.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.