4 personer

Falukorv Satay

Ingredienser

1 ring falukorv
1 burk Mrs Cheng´s Satay Grytbas
1 dl panko
25 gr smör
1 st gul paprika
1 st röd paprika
1 stånd pac choi
1 st rödlök
Till servering:
ris med friterad lök

Så här gör du

  • Skär alla grönsakerna i fina bitar.
  • Skär skåror i falukorven och lägg den i en ugnssäker form.
  • Ställ in falukorven i 5 minuter i ugnen på 225 grader så att korven ”spricker upp”.
  • Ta ut korven, lägg på grönsakerna och skeda sataysåsen över. Toppa med panko och tunt hyvlat smör.
  • Ställ in korven i ugnen och stek ytterligare 20 minuter.
  • Servera falukorven tillsammans med ris och rostad lök.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.