Vispa samman marinaden och häll den över kycklingen. Låt det marinera över natten. Ta upp kycklingen ur marinaden (spara marinaden). Bryn kycklingen i oljan, tillsätt löken och bryn ytterligare någon minut. Smaksätt generöst med svartpeppar. Slå marinaden tillsammans med 1 dl vatten i stekpannan. Täck med lock eller aluminiumfolie och låt det puttra sakta ca 30 minuter tills kycklingen är mör och såsen är simmig. Smaka av med salt och peppar. Servera kycklingen tillsammans med ris och strö över hackade, krispiga nötter, frön eller kärnor.
Till servering:
4 portioner kokt ris.
Nötter, frön eller kärnor, grovhackade.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
221 40 Lund
Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!
Hälsningar Teamet på Mrs Chengs
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.