4 personer

Bun

Ingredienser

4 portioner tunna risnudlar, kokta
200g strimlad stekt biff
2 små morötter, strimlade
4 salladslökar, skivade
1 ask böngroddar
1 pak choi, strimlad
1 bit gurka, strimlad
1 liten rödlök, strimlad
Till dressing:
1 tsk sesamolja
2 msk rapsolja
2 msk lime, pressad
2 msk fisksås
2 msk Mrs Cheng japansk soja
1 msk flytande honung
1 knippe koriander, hackad
1-2 tsk sambal oelek
1 msk färsk ingefära, riven
1 msk vitlök, riven
2 msk risvinäger

Så här gör du

Lägg alla ingredienserna till dressingen i en mixer och mixa snabb ihop dem till en slät dressing. Blanda alla ingredienserna till salladen och lägg upp den i skålar. Skeda på dressingen och servera salladen med några blad koriander på toppen.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.