Blanda allt till ponzusåsen, låt den vila i kylen en stund. Rör ihop marinaden och slå den över köttet. Låt det marinera över natten. Ta upp köttet och bryn det runt om. Lägg det tillsammans med marinaden i en ugnsfast form. Efterstek i ugn 110° till önskad stekningsgrad. Ös köttet ofta med marinaden. Vi rekommenderar att köttet serveras medium/rare. Avbryt stekningen vid 56 graders kärntemperatur. Låt köttet vila 10 minuter innan det skivas upp. Servera köttet på toppen av salladen och servera ponzusås till som dressing.
Till servering:
Salladsgrönsaker, rädisor, & sockerärtor.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
221 40 Lund
Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!
Hälsningar Teamet på Mrs Chengs
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.