4 personer

Banh Mi

Ingredienser

4 baguetter
1 dl srirachamayo
4 salladsblad
1 kruka färsk koriander
Strimlad salladslök
Skivad gurka
Till fläskkarré:
500 g fläskkarré i bit
2 msk färsk ingefära, riven
2 msk vitlök, riven
2 msk japansk soja
1 msk olja

Så här gör du

Smaksätt köttet med ingefära, vitlök, soja och olja. Krydda med salt och svartpeppar. Lägg allt i en ugnsfast form, täck med aluminiumfolie och stek i ugn, ca 125° i ca 3 timmar tills köttet är helt mört.

Snitta baguetterna och rosta dem i en torr stekpanna. Bred på mayo, lägg i salladsblad, kött och grönsaker. Toppa med koriander.

Liknande recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.