Strimla fisken i centimetertjocka bitar. Pudra på majsstärkelsen, smaksätt med salt och blanda runt. Skiva salladslöken, skala och strimla ingefäran. Vispa samman ingredienserna till såsen i en liten skål. Hetta upp oljan i en stekpanna, stek ingefära och salladslök 30 sekunder i oljan, ta upp dem när de är gyllenbruna och krispiga. Ställ dem åt sidan. Stek fisken i oljan på hög värme tills den är gyllenbrun och genomvarm. Slå i såsen och låt det koka upp och strö över ingefäran och salladslöken. Servera tillsammans med ris och extra soja.
Europe Foods Sverige AB
Kung Oskars väg 11 c
221 40 Lund
Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!
Hälsningar Teamet på Mrs Chengs
Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.