Thai Red Curry

Röd curry är en populär thailändsk maträtt som kommer från de centrala delarna av Thailand. Rätten har fått sitt namn (och färg) från mängden röda chilis som används i kryddpastan. Mrs Cheng’s Red Curry är en medelstark curry med smak av kokosmjölk, röd chili, basilika, koriander, lime och vitlök. Passar bra med Tofu, nötkött, fläskkött, kyckling eller fisk. Går även utmärkt att servera med grönsaker.

Notera att mindre receptförändringar kan ske. Läs alltid på förpackningen före användning – där anges alltid korrekt information om produktens innehåll.

Relaterade recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.