Thai Panaeng Curry

Panaeng är en typ av röd thailändsk curry och en av de mest älskade rätterna i det thailändska köket. Hemligheten i att göra en riktigt god Panang curry ligger i själva currypastan. Balansen mellan syra, sötma, sälta och hetta är helt avgörande för slutresultatet. Mrs Cheng’s Panaeng Curry är en medelstark krämig curry med smak av kokosmjölk, röd chili, basilika, koriander, citrongräs, lime och vitlök.

Notera att mindre receptförändringar kan ske. Läs alltid på förpackningen före användning – där anges alltid korrekt information om produktens innehåll.

Relaterade recept

Sedan 1960

Framgångssagan om “Mrs Cheng’s” börjar i Sverige på 1960-talet när Johnny och Hanna Cheng, kinesiska invandrare, startade sin import av olika kinesiska livsmedel till Sverige. Den första produkten var hemmagjorda vårrullar som tillagades hemma i det egna köket. Men det var när man började fokusera på soja av hög kvalité som det började ta fart på riktigt.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

TACK FÖR ATT DU
KONTAKTAR OSS!

Ditt meddelande är nu sänt till vår konsumentkontakt. Det kan ta några dagar innan vi återkommer. Tack på förhand för ditt tålamod.